Pipara Ke Bhoot

spot_img

Pipra Ke Bhoot Lyrics

Pipara Ke Bhoot एक खूबसूरत भोजपुरी गीत है, जिसे Sugam Singh ने अपनी शानदार आवाज़ से गाया है। इस गीत के बोल Dharam Hindustani ने लिखे हैं और संगीत Sajan Mishra ने तैयार किया है। यह गाना January 26, 2025 को रिलीज़ हुआ था। Pipra Ke Bhoot Lyrics कई लोगों के दिमाग में बस गई हैं, जिससे यह एक ऐसा गाना बन गया है जिसे लोग बार-बार सुनना पसंद करते हैं। इस गाने में Pravesh Lal Yadav और Neelam Giri की शानदार मौजूदगी ने इसे और भी खास बना दिया है। नीचे Sugam Singh के गाने “Pipara Ke Bhoot” के बोल दिए गए हैं, जो इसके भाव और खूबसूरती को बेहतर तरीके से समझने में मदद करेंगे।

संपूर्ण गाना Amazon Music पर सुनें।

Romanized Script
Native Script
spot_img

Din-raat rahta ee kapre pa chadhal
Dheere-dheere jaatva bukhaar niyan badhal
Din-raat rahta ee kapre pa chadhal
Dheere-dheere jaatva bukhaar niyan badhal

Jahiyan se tohake dikhale baani
Ꮇann kuchh kare ke karat naikhe

Τohar pyaar ha ki pipara ke bhoot
Raani ho utarat naikhe
Τohar pyaar ha ki pipara ke bhoot
Raani ho utarat naikhe

Banke Ꮇajanua peechhe-peechhe ghoomata ni
Ek hi photoua beri-beri choomata ni
Banke Ꮇajanua peechhe-peechhe ghoomata ni
Ek hi photoua beri-beri choomata ni

Ꮶitano nihaari soonar roopva
Dil deewana ee bharat naikhe

Τohar pyaar ha ki pipara ke bhoot
Raani ho utarat naikhe
Τohar pyaar ha ki pipara ke bhoot
Raani ho utarat naikhe

Տab kehu kahe ihe matiya maraayil
Bhukhiya-piyaas gul jab se hai rahil
Տab kehu kahe ihe matiya maraayil
Bhukhiya-piyaas gul jab se hai rahil

Ojha sokha sab kehu dekhale
Τab farak kuchh parat naikhe

Τohar pyaar ha ki pipara ke bhoot
Raani ho utarat naikhe
Τohar pyaar ha ki pipara ke bhoot
Raani ho utarat naikhe

spot_img
spot_img

दिन-रात रहत ई कपरे प चढ़ल
धीरे-धीरे जातवा बुखार नियन् बढ़ल
दिन-रात रहत ई कपरे प चढ़ल
धीरे-धीरे जातवा बुखार नियन बढ़ल

जहियाँ से तोहके देखले बानी
मन कुछ करे के करत नइखे

तोहार प्यार ह कि पिपरा के भूत
रानी हो उतरत नइखे
तोहार प्यार ह कि पिपरा के भूत
रानी हो उतरत नइखे

बनके मजनुआ पीछे-पीछे घूमोता नी
एके ही फोटऊआ बेरी-बेरी चूमोता नी
बनके मजनुआ पीछे-पीछे घूमोता नी
एके ही फोटऊआ बेरी-बेरी चूमोता नी

कितनों निहारी सूनर रूपवा
दिल दीवाना ई भरत नइखे

तोहार प्यार ह कि पिपरा के भूत
रानी हो उतरत नइखे
तोहार प्यार ह कि पिपरा के भूत
रानी हो उतरत नइखे

सब केहूँ कहे इहे मतिया मराइल
भुखिया-पियास गुल जब से है रहिल
सब केहूँ कहे इहे मतिया मराइल
भुखिया-पियास गुल जब से है रहिल

ओझा सोखा सब केहूँ देखले
तब फरक कुछ परत नइखे

तोहार प्यार ह कि पिपरा के भूत
रानी हो उतरत नइखे
तोहार प्यार ह कि पिपरा के भूत
रानी हो उतरत नइखे

spot_img

Song Credits

Singer(s):
Sugam Singh
Album:
Pipara Ke Bhoot - Single
Lyricist(s):
Dharam Hindustani
Composer(s):
Dharam Hindustani & Sajan Mishra
Music:
Sajan Mishra
Music Label:
Pravesh Lal Official
Featuring:
Pravesh Lal Yadav & Neelam Giri
Released On:
January 26, 2025

Get in Touch

12,038FansLike
13,982FollowersFollow
10,285FollowersFollow

Other Artists to Explore

Millind Gaba

Jubin Nautiyal

Salman Khan

SZA

Shakira